Goedkope vliegtickets Côte d’Azur & Italiaanse bloemenrivièra (Nice, Milaan, Turijn, Genua)

De Italiaanse bloemenrivièra en Franse Riviera zijn makkelijk per vliegtuig te bereiken. Onder andere KLM, Transavia, Easyjet vliegen dagelijks en meerdere keren per dag vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven naar het zonnige Zuiden. (Nice, Milaan, Turijn)

In Nice, Turijn, Milaan en Genua kan je vervolgens een auto huren bij een van de vele autoverhuurbedrijven of pak je de trein naar de Italiaanse bloemenrivièra.

Vliegtickets (online boeken tegen de scherpste tarieven, maximaal aanbod, verschillende aanbieders)

Wie op vakantie gaat naar de Italiaanse bloemenrivièra / Ligurië kan op verschillende manieren zijn vliegtickets boeken. U kunt ervoor kiezen om losse vliegtickets direct bij één van de maatschappijen te boeken welke op Milaan, Genua, Turijn of Nice vliegen of je kunt ervoor kiezen om bij een vliegtickets vergelijkingswebsite eerst de tarieven te vergelijken om daarna te boeken. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald! Boek eenvoudig en snel en goedkoop online! italiaansebloemenriviera.nl geeft je het meest complete overzicht van online aanbieders van voordelige vliegtickets naar de prachtige Italiaanse Rivièra.

Bekijk onderstaande aanbieders van vliegtickets en vergelijk hun tarieven. Alle grote aanbieders van onlinetickets zijn op deze site beschikbaar. Vergelijk de prijzen en maak uw keuze!

1 Cheaptickets Cheaptickets Checken
2 WTC WTC Checken
3 Vliegwinkel.nl Vliegwinkel.nl Checken
4 Schiphol tickets Schiphol tickets CheckenVluchtinformatie

Goedkope vliegtickets Nice, Frankrijk + Milaan/Turijn/Genua, Italië
KLM, Transavia, EasyJet vliegen verschillende keren per dag van Amsterdam Schiphol airport rechtstreeks naar Nice.

Goedkope vliegtickets Milaan, Italië
KLM, Easyjet vliegen verschillende keren per dag van Amsterdam Schiphol airport rechtstreeks naar Milaan.

Goedkope vliegtickets Turijn, Italië
De KLM vliegt 2 keer per dag van Amsterdam Schiphol airport rechtsreeks naar Turijn.

Goedkope vliegtickets Genua, Italië
De KLM vliegt in het hoogseizoen elke dag van Amsterdam Schiphol airport rechtstreeks naar Genua.1. De eerste vliegticket aanbieder op onze site is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en een specialist in vliegtickets, last-minutes zonvakanties, rondreizen, verre reizen, wereldreizen, autohuur en hotels. Door de zeer ervaren reisspecialisten en het scherpe inkoopbeleid kan zij haar klanten de voordeligste tarieven aanbieden.
In 2011 is dit bevestigd en heeft zij een Zoover Award gewonnen voor de Beste Aanbieder Vliegtickets van Nederland. Op o.a. de variabelen prijs-kwaliteit verhouding, service en gastvrijheid werd zij als beste beoordeeld door een groot deel van de meer dan 100.000 stemmers op de grootste vakantiebeoordelingensite van Nederland.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

2. Op de site van de tweede aanbieder van vliegtickets vind je het meest complete aanbod van vluchten tegen de allerbeste prijzen. Niet alleen lijndienstvluchten worden aangeboden, maar ook lowcost carriers als Transavia.com, Ryanair en easyJet. Bovendien kunnen vakantievluchten van alle gerenommeerde Nederlandse touroperators op de website geboekt worden.
De klant kan zelf de beste tarieven opzoeken, vluchten met elkaar vergelijken en direct online reserveren. Betalen kan eenvoudig op diverse manieren, waaronder iDeal en credit card.
Wekelijks kiezen dan ook duizenden mensen voor de zekerheid van deze organisatie. De prijsbewuste consument kan voor elke gewenste reis een vlucht vinden, zowel voor privé als zakelijke doeleinden.

3. De derde aanbieder is een onafhankelijke aanbieder van vliegtickets. Door middel van scherpe inkoop beschikken zij over de allerlaatste vliegtuigstoelen tegen de beste prijzen.
Op de website kunnen bezoekers alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief low cost maatschappijen) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunnen ze naar hun droombestemming.


4. De vierde aanbieder is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Op de site kan men per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen - ook low-cost airlines - en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. Daarnaast heeft men de keuze uit meer dan 72.000 hotels in 100 landen en uit het wereldwijde aanbod van de grote autoverhuurorganisaties. Bovendien kan de klant aanvullende diensten boeken, zoals luchthavenvervoer. Zij biedt klanten de mogelijkheid zelf reizen samen te stellen door losse reisonderdelen te combineren en online te reserveren en te betalen.

TIPS

  • Let op de dag van de week, In de weekends zijn vliegtickets meestal duurder
  • Last minute tickets zijn meestal duurder! Over het algemeen geld de regel: hoe vroeger je boekt des te goedkoper je vlucht is!
  • Er zit een verschil tussen ticketprijzen voor de ochtend, middag en avond.
  • Prijzen verschillen per dag.