Selecteer een pagina

GREENPARKING SCHIPHOL (GOEDKOOP PARKEREN SCHIPHOL)

Op zoek naar een nette, moderne en bewaakte parkeergarage op 10 minuten afstand van Schiphol waar je goedkoop kan parkeren? Een parkeerplek waarbij de autosleutels niet ingeleverd moeten worden en waar men 24/7 kan rekenen op een parkeerbeheerder?

Met GreenParking Schiphol parkeert men 20% goedkoper dan op Schiphol. Met de gratis shuttleservice bereikt de klant het vliegveld binnen enkele minuten. Al meer dan 240.000 reizigers parkeerde hun auto bij Green Parking. Met een gerust hart op reis? Reserveer een parkeerplaats op tijd!

Green Parking Schiphol biedt betaalbare parkeermogelijkheden voor reizigers die hun auto langere tijd willen parkeren op Amsterdam Airport Schiphol. Het is een beveiligde parkeerlocatie nabij de luchthaven, ideaal voor vakantiegangers en zakenreizigers.

Green Parking Schiphol heeft ruime parkeerplaatsen en is geopend van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Het is een self-service parkeergelegenheid, wat betekent dat reizigers zelf hun auto parkeren en de sleutels meenemen. Het is mogelijk om online te reserveren of ter plaatse een parkeerplek te krijgen, afhankelijk van beschikbaarheid.

Het tarief voor parkeren bij Green Parking Schiphol is voordeliger dan de parkeergarages op de luchthaven zelf. Er is 24/7 cameratoezicht en beveiliging aanwezig, zodat reizigers met een gerust hart hun auto kunnen achterlaten.

Daarnaast biedt Green Parking Schiphol ook aanvullende diensten zoals autowassen en elektrische oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Er is een gratis shuttlebus beschikbaar die reizigers naar de vertrekhal van de luchthaven brengt en ze bij terugkomst weer ophaalt.

Kortom, Green Parking Schiphol is een handige en betaalbare optie voor reizigers die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare parkeerplaats nabij Amsterdam Airport Schiphol.

Voordelen van GreenParking Schiphol

Wil je goedkoop parken in een Moderne, bewaakte parking inclusief 24/7 gratis shuttleservice?

20% goedkoper dan parkeren Schiphol
Volledig geasfalteerd met brede parkeervakken
2.500 parkeerplekken
Inrijden met kentekenherkenning
Autosleutels meenemen
Op 1 minuut afstand van de N201
In 10 minuten met shuttlebus GreenPark Express van/naar Schiphol
24/7 bewaakt en geopend met parkeerbeheerder op locatie
Klantenservice 24/7 bereikbaar via telefoon, chat en mail

NIEUW: GOEDKOOP PARKEREN OP DE LUCHTHAVEN (SCHIPHOL / ROTTERDAM / ZAVENTEM / CHARLEROI) MET EUROPA’S PARKEERVERGELIJKER

Parkvia NL is Europa’s favoriete parkeervergelijker. Met Parkvia is het mogelijk om parkeergegevens op luchthavens, havens, treinstations en in steden vergelijken voordat er rechtstreeks via de website wordt geboekt. Met meer dan 4,5 miljoen klanten en toegang tot meer dan 500.000 parkeerplaatsen in 44 landen, biedt ParkVia wereldleidende service.