Selecteer een pagina

Goedkoop vakantiehuis Bloemenriviera, Italië

Overzicht voordelige, last minute (familie) vakantiehuis bloemenriviera / Italiaanse Rivièra, Italië

Heeft u speciale wensen voor de perfecte (last minute) vakantie accommodatie (vakantiehuis) in de Italiaanse bloemenrivièra?  Een vakantiehuis met WIFI, met privé zwembad, vaatwasser of met uw hond?

Zoveel wensen zoveel keuze!

Ideale vakantiehuizen in Italië

Vakantiehuis in de bloemenrivièra met speciale wensen / opties / faciliteiten

Vakantiewoning, appartement, villa, bungalow.

Vakantiehuis met huisdier toegestaan (hond)

Bekijk het aanbod van onze favoriete aanbieder voor vakantiehuizen in de Bloemenriviera waar een huisdier is toegestaan.

Vakantiehuis met vaatwasser / afwasmachine

Bekijk het aanbod van onze favoriete aanbieder voor vakantiehuizen in de Bloemenriviera met een vaatwasser / afwasmachine.

Vakantiehuis met WIFI / Internet

Bekijk het aanbod van onze favoriete aanbieder voor vakantiehuizen in de Bloemenriviera waar Internet / WIFI beschikbaar is.

Vakantiehuis met 2 badkamers

Bekijk het aanbod van onze favoriete aanbieder voor vakantiehuizen in de Bloemenriviera waar 2 badkamers aanwezig zijn.

Vakantiehuis met 2 slaapkamers

Bekijk het aanbod van onze favoriete aanbieder voor vakantiehuizen in de Bloemenriviera met minimaal 2 slaapkamers.

Vakantiehuis met 3 slaapkamers

Bekijk het aanbod van onze favoriete aanbieder voor vakantiehuizen in de Bloemenriviera met minimaal 3 slaapkamers.

Vakantiehuis met zwembad

Bekijk het aanbod van onze favoriete aanbieder voor vakantiehuizen met een zwembad, in de Bloemenriviera.

Vakantiehuis met een wasmachine

Bekijk het aanbod van onze favoriete aanbieder voor vakantiehuizen in de Bloemenriviera waar een wasmachine aanwezig is.

Vakantiehuis met tuin

Bekijk het aanbod van onze favoriete aanbieder voor vakantiehuizen met een tuin, in de Bloemenriviera.

Kindvriendelijk Vakantiehuis

Bekijk het aanbod van onze favoriete aanbieder voor kindvriendelijke vakantiehuizen in de Bloemenriviera.

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis

Bekijk het aanbod van onze favoriete aanbieder voor rolstoelvriendelijke vakantiehuizen in de Bloemenriviera.

Vakantiehuis met satelliet- of kabeltelevisie

Bekijk het aanbod van onze favoriete aanbieder voor vakantiehuizen met satelliet- of kabeltelevisie, in de Bloemenriviera.

Bekijk MEER vakantie accommodaties in de Bloemenriviera

Bekijk & vergelijk de prijzen online aanbieders vakantiehuizen Ligurie

NOVASOL Vakantiehuizen in Italië

Extra informatie aanbieders van vakantiehuizen aan de bloemenrivièra, Italië (Ligurië)

1. Deze online aanbieder is één van de grootste aanbieders van vakantie accommodaties en heeft een groot aanbod vakantiehuizen (villa, studio of appartement) aan / in de bloemenrivièra voor alle soorten vakanties. Wil je een weekendje weg naar de Italiaanse kust, met de zomervakantie naar Alassio, San Remo, Genua, Ventimiglia, Andora, Pietra Ligure of een andere Italiaanse badplaats?

Booking.com

2. De tweede vakantiehuis aanbieder is dé grootste online vakantiehuisaanbieder met meer dan 200.000 vakantiehuizen en -appartementen in Europa en wereldwijd. Vooral interessant is niet alleen de ruime keuze, maar ook de talrijke klantenbeoordelingen net als de comfortabele boekingsmachine met geografische zoekfunctie, prijsvergelijkingen en beschikbaarheden in real time.

3. Aanbieder drie is een zelfstandige vakantiehuisaanbieder gespecialiseerd in de verhuur van meer dan 3000 vakantiehuizen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Kroatië, Tsjechië, Frankrijk, Italië en Spanje.
Een vakantiehuis huren via deze aanbieder betekent veelal echt kennismaken met de cultuur van uw vakantieland. De klant huurt een vakantiehuis van een particuliere eigenaar, die trots is op zijn land, zijn dorp, zijn culturele en culinaire tradities en hij is blij dat de klant vanuit zijn vakantiehuis van dit alles komt genieten. De huizen zijn geselecteerd op een rustige, meestal landelijk ligging. Veel van de vakantiehuizen liggen dan ook midden in de vrije natuur.

Ideale vakantiehuizen in Italië

4. De vierde online vakantiehuis aanbieder is een van de vakantiehuizenspecialisten van Europa. Zij is dé specialist op het gebied van verhuur van vakantiehuizen, chalets en appartementen, villa’s en agriturismo ’s in de bloemenrivièra (Ligurië), Italië

Zomervakantie lastminute

5. De vijfde aanbieder biedt bezoekers ongeveer 1.000 unieke vakantiehuizen verdeeld over heel Italië. Naast comfort en kwaliteit ligt de nadruk bij de deze vakantiehuis aanbieder zoveel mogelijk op het unieke karakter van het vakantiehuis. Dit kan onder meer bepaald worden door de ligging, de uitstraling, de historie, de gastvrijheid van de eigenaren of een combinatie daarvan. De vakantiehuizen variëren van agriturismo’s, villa’s en kleinschalige vakantieparken tot bijzondere locaties zoals kastelen, kloosters, paleizen, torens en andere historische gebouwen

6. De achtste aanbieder is een grote internationale vakantiehuisportaal. Hier vindt u een zeer groot aanbod voordelige / last minute vakantiehuizen en appartementen in Italië (Bloemenrivièra, Ligurië, provincie Genua, provincie Imperia, provincie La Spezia, provincie Savona, Rivièra di Levante, Rivièra di Ponente, Cinque Terre, Alassio, Pietra, Ligure, Andora, Villanova d’Albenga, Ceriale, San Remo, Diano Marina)

 

7. De negende vakantie accommodatie aanbieder is de marktleider op het gebied van last minutevakantiewoningen & vakantiehuizen / huisdierviendelijke vakantiehuizen / groepsaccommodaties, vakantieparken in onder andere La Bella Italia. (Ga voor de beste deal en de scherpste tarieven voor de fraaiste vakantiehuizen, appartementen, villa’s in de Ligurië tijdens de meivakantie en zomervakantie)

Last Minute Vakantiehuizen

8. De tiende vakantie accommodatie aanbieder is één van de grootste vakantiehuis aanbieders in Europa. De vakantiehuizen die deze organisatie verhuurt zijn van eenvoudig tot luxe, groot en klein. Dit doet zij in meer dan 25 landen in Europa en al meer dan 50 jaar. Het aanbod in de prachtige vakantieregio: Ligurië varieert van agriturismo in het Italiaanse binnenland tot luxueuze villa’s aan de Ligurische kust.

NOVASOL Vakantiehuizen in Italië