Selecteer een pagina

Goedkope Middellandse Zee cruise

Middellandse Zee cruise steeds populairder! (Perfecte relaxvakantie)

Twee derde van de Nederlandse cruisepassagiers kiest voor een cruise in Europa. De meest populaire cruisebestemming voor Nederlandse gasten is de Middellandse Zee, met aandeel van ruim 20 procent.

Het cruisen door steeds meer Nederlanders ontdekt als dé ideale vakantiebesteding. Gezinnen, stelletjes, singles, jong en oud. Iedereen die van rondreizen houdt, zonder zijn koffer iedere keer opnieuw in- en uit te pakken, is de doelgroep.

Een cruise is dé ‘nieuwe /relaxte’ manier van vakantie vieren!

Ontdek diverse Italiaanse steden /plaatsen via een vakantiecruise

Italiaanse plaatsen aan: Savona, Genua, La Spezia, Livorno, Civitavecchia (Rome), Olbia, Cagliari, Napoli, Palermo, Catania, Brindisi, Bari, Ravenna, Venezia, Trieste, Koper.

Andere populaire plaatsen aan de Middellandse Zee: Barcelona, Marseille, Palma de Mallorca, Valletta, Dubrovnik, Monaco, Toulon, Rhodos

1 Cruisetravel Cruisetravel Checken
2 Zeetours Zeetours Checken
3 TUI TUI Checken
4 KRAS KRAS Checken

Onderstaande aanbieders hebben een groot (last minute) aanbod van vakantiecruises in diverse prijsklasse. Bekijk en vergelijk het grootste aanbod cruisevakanties (Middellandse zee cruises) Extra informatie online cruisevakantie aanbieders /cruisewinkels /cruisespecialisten

Online cruise reisbureau I
De eerste cruisevakantie aanbieder is de cruise specialist bij uitstek en biedt haar klanten de keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld; 25 rederijen en meer dan 200 schepen, variërend van 3 tot 6 sterren. Cruise Travel staat in nauw contact met de rederijen en kan uw bezoekers hierdoor altijd de beste prijsaanbieden. Bij deze aanbieder betalen uw bezoekers nooit teveel. Wanneer dezelfde cruise tegen dezelfde voorwaarden bij een andere Nederlandse aanbieder goedkoper is, dan matcht deze aanbieder de prijs!

Online cruise reisbureau II
De tweede cruisevakantie aanbieder is dé cruisespecialist en grondlegger van het cruisen in Nederland. Een gevarieerd en ruim aanbod met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Zij wordt niet voor niets sinds jaar en dag door de reisbureaus beloond met de ‘Reisveer’, als beste cruise specialist op haar gebied.

Zeetours Cruises, de cruise specialist!

Online cruise reisbureau III

De derde cruisevakantie aanbieder is de grootste cruisemaatschappij van Europa. Zij biedt een grote variatie aan routes met de vloot van 11 schepen. Elk schip binnen de vloot heeft een ander karakter. De vloot vaart onder de Italiaanse vlag en maakt cruises in de Caraïben, Middellandse Zee, Rode Zee, Noord-Europa, Zuid-Amerika.