Menu

Goedkoop auto huren Nice, Milaan, Genua en Turijn

Nice (airport), Milaan (airport), Turijn (airport), Genua (airport).

Bent u voor uw reis / vakantie naar de bloemenrivièra / Ligurië, Italië op zoek naar een goedkope / voordelige (last minute) (familie) huurauto in Nice, Genua, Milaan of Turijn? Zoek, vergelijk & bespaar en krijg de beste deal! Kies de auto die bij u past!

Goedkoop auto huren vliegveld / luchthaven Genua, Italië (Aeroporto di Genova Cristoforo Colombo: GOA)
Goedkoop auto huren vliegveld / luchthaven Nice, Frankrijk (Aéroport Nice Côte d’Azur: NCE)
Goedkoop auto huren vliegveld / luchthaven Milaan Malpensa, Italië (Aeroporto di Milano Malpensa: MXP)
Goedkoop auto huren vliegveld / luchthaven Milaan Linate, Italië (Aeroporto di Milano Linate: LIN)

Op de verschillende luchthavens heb je een groot aanbod van auto verhuurmaatschappijen. Je hebt als klant de keuze om rechtstreeks naar de site van een grote autoverhuurder te gaan zoals: Alamo of je kiest de site van een tussenpersoon, zoals Rentalcars, TUI Cars, Cardelmar, Sunnycars of Europcar. Deze site vergelijken de prijzen van diverse grote autoverhuurders. Zo krijg je meestal een gunstige prijs!

 

Vergelijk de prijzen van diverse aanbieders en maak uw keuze!

Tip!

Het kant zeker geen kwaad om de diverse verhuurvoorwaarden van de verschillende aanbieders te vergelijken. (volle, lege tank, glas, banden, aansprakelijkheid, eigen risico, diefstal, schade auto, aantal kilometers, diefstalverzekering, plaatselijke heffingen)

Reserveer eenvoudig online je huurauto vanuit Nederland tegen de scherpste tarieven bij één van de autoverhuurbemiddelaars op deze site. Bekijk hier de verschillende aanbieders en vergelijk hun tarieven. Alle grote verhuurders / bemiddelaars heeft u hier beschikbaar op deze site!

Informatie aanbieders autoverhuur

1. De eerste online autoverhuurder is ’s werelds No.1 online autoverhuur aanbieder Zij verhuren auto’s in meer dan 160 landen. Zij bieden alle soorten auto’s voor geweldige prijzen, inclusief luxe auto’s, personenbusjes en automatisch geschakelde auto’s.

2. De tweede auto aanbieder op onze site is een jonge speler in de autoverhuur markt en biedt wereldwijd huurauto’s aan in 60 landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren.

Op de Nederlandse markt onderscheidt deze verhuurder zich door een zeer aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor de huurauto’s veelal tot wel 30% goedkoper zijn dan die van de gevestigde partijen. Dit ligt o.a. aan het feit dat de All inclusive prijzen écht all inclusive zijn, d.w.z. zonder toeslagen voor de restitutie van het eigen risico in geval van schade, zonder reserveringskosten en zonder creditcardkosten. De partners zijn zowel de grote internationale huurautoaanbieders zoals Alamo, Avis, Europcar e.d. als ook de kleinere lokale specialisten. Hiermee kunnen ze op bijna elke bestemming de passende huurauto aanbieden.

CarDelMar huurauto's - Wereldwijd · Makkelijk · Goedkoop

3. De derde online autoverhuurder is een van de grootste Europese aanbieders in autohuur. Deze verhuurder staat voor 100% zorgeloze autohuur, het standaard product is all inclusive. Voor de klant betekent dit geen verborgen kosten, geen ‘gedoe’ of ‘vervelende verrassingen’ ter plaatse en een complete service. Kortom, eerlijke en transparante autohuur.

4. Deze online autohuur aanbieder / autoverhuurder zorgt voor goedkope huurauto´s met all-inclusive pakket en zonder extra kosten. Zij heeft een brede selectie van voertuigen van kleine auto’s naar cabrio’s of minibussen.

5. De vijfde online autohuur aanbieder/ autoverhuurder heeft met bijna 1500 locaties een wereldwijd netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen. Zij biedt u auto’s aan tegen scherpe prijzen, optimale service en auto’s die maximaal 9 maanden oud zijn.

Auto huren? Go alamo.nl