Selecteer een pagina

Goedkope vliegtickets Côte d’Azur & Italiaanse bloemenrivièra

(Nice, Milaan, Turijn, Genua)

De Italiaanse bloemenrivièra en Franse Riviera zijn makkelijk per vliegtuig te bereiken. Onder andere KLM, Transavia, Easyjet vliegen dagelijks en meerdere keren per dag vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven naar het zonnige Zuiden. (Nice, Milaan, Turijn)

In Nice, Turijn, Milaan en Genua kan je vervolgens een auto huren bij een van de vele autoverhuurbedrijven of pak je de trein naar de Italiaanse bloemenrivièra.

Vliegtickets (online boeken tegen de scherpste tarieven, maximaal aanbod, verschillende aanbieders)

Wie op vakantie gaat naar de Italiaanse bloemenrivièra / Ligurië kan op verschillende manieren zijn vliegtickets boeken. U kunt ervoor kiezen om losse vliegtickets direct bij één van de maatschappijen te boeken welke op Milaan, Genua, Turijn of Nice vliegen of je kunt ervoor kiezen om bij een vliegtickets vergelijkingswebsite eerst de tarieven te vergelijken om daarna te boeken. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald! Boek eenvoudig en snel en goedkoop online! italiaansebloemenriviera.nl geeft je het meest complete overzicht van online aanbieders van voordelige vliegtickets naar de prachtige Italiaanse Rivièra.

Bekijk onderstaande aanbieders van vliegtickets en vergelijk hun tarieven

Alle grote aanbieders van onlinetickets zijn op deze site beschikbaar. Vergelijk de prijzen en maak uw keuze!

Vluchtinformatie

Goedkope vliegtickets Nice, Frankrijk + Milaan/Turijn/Genua, Italië
KLM, Transavia, EasyJet vliegen verschillende keren per dag van Amsterdam Schiphol airport rechtstreeks naar Nice.

Goedkope vliegtickets Milaan, Italië
KLM, Easyjet vliegen verschillende keren per dag van Amsterdam Schiphol airport rechtstreeks naar Milaan.

Goedkope vliegtickets Turijn, Italië
De KLM vliegt 2 keer per dag van Amsterdam Schiphol airport rechtsreeks naar Turijn.

Goedkope vliegtickets Genua, Italië
De KLM vliegt in het hoogseizoen elke dag van Amsterdam Schiphol airport rechtstreeks naar Genua.

TIPS

  • Let op de dag van de week, In de weekends zijn vliegtickets meestal duurder
  • Last minute tickets zijn meestal duurder! Over het algemeen geld de regel: hoe vroeger je boekt des te goedkoper je vlucht is!
  • Er zit een verschil tussen ticketprijzen voor de ochtend, middag en avond.
  • Prijzen verschillen per dag.

Informatie vliegtickets aanbieders

1. De eerste vliegticket aanbieder op onze site is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland en een specialist in vliegtickets, last-minutes zonvakanties, rondreizen, verre reizen, wereldreizen, autohuur en hotels. Door de zeer ervaren reisspecialisten en het scherpe inkoopbeleid kan zij haar klanten de voordeligste tarieven aanbieden.

In 2011 is dit bevestigd en heeft zij een Zoover Award gewonnen voor de Beste Aanbieder Vliegtickets van Nederland. Op o.a. de variabelen prijs-kwaliteit verhouding, service en gastvrijheid werd zij als beste beoordeeld door een groot deel van de meer dan 100.000 stemmers op de grootste vakantiebeoordelingensite van Nederland.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

2. De tweede vliegticket aanbieder is een vliegticket expert. Zij verkoopt alle vliegtickets van en naar wereldwijde bestemmingen en toont niet alleen de standaard vliegticketprijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van low cost airlines.

3. De eerste vliegticket aanbieder is een low-cost luchtvaartmaatschappij en voor vele een bekende aanbieder van voordelige tickets naar o.a. Nice en Genua.

4. De vierde online vliegticket aanbieder is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland. De KLM vliegt rechtstreeks op Genua, Nice en Turijn. U bent zo in of in de buurt van de bloemenrivièra, Italië