Selecteer een pagina

Camper huren & caravan huren

Goedkope camper huren / Boek eenvoudig jouw ideale camper

Vakantietrend 2024: Huur een camper huren & caravan voor een flexibele (kampeer) vakantie! Houd je kosten in de hand en bepaal je eigen route en ritme.

Waar gaan we komend jaar naartoe op vakantie om te genieten van een heerlijke kampeervakantie? Ontdek de prachtige Italiaanse Riviera of een andere prachtige vakantieregio in La Bella Italia!

Steeds meer jonge en oude mensen kiezen voor een kampeervakantie in eigen land! In deze tijd waarin Corona nog steeds niet is verdwenen is het huren van je eigen mobiel” huisje’ super handig. Je slaapt in je eigen bed, je kan je eigen spullen meenemen en hebt je eigen sanitair. Je hoeft niet te delen en dat voelt veiliger en is misschien wel veiliger. Neem je eigen favoriete boodschappen mee op vakantie en bespaar geld.

goedkope camper huren
goedkope camper huren
goedkope camper huren

VERGELIJK het AANBOD en de PRIJZEN van onderstaande drie aanbieders en krijg de BESTE CAMPER DEAL! Boek makkelijk, veilig en voordelig jouw perfecte camper! Kijken, vergelijken = besparen!

Wil je komend voorjaar en zomer of najaar  kamperen maar heb je geen caravan of camper of busje? Geen probleem! Huur HIER eenvoudig en veilig een caravan, busje of camper van een particuliere mede kampeerder in de buurt. Zeker in deze bijzondere periode is het heerlijk om straks tijdens uw vakantie veel buiten te zijn, ruimte te hebben en eigen sanitair te hebben.

Met een huurcaravan, busje of camper ben je flexibel. Je hebt de keuze uit een groot en gevarieerd aanbod. Ga je voor een luxe camper of een ruime gezinscaravan. Zoveel mensen zoveel wensen!

Paul Camper (huur een camper van een particulier)

Wil je kamperen in Italië maar heb je geen camper? Huur een camper van een particulier!

PaulCamper heeft het grootste platform voor camper sharing in Europa. Via deze verhuurder kunt u eenvoudig en transparant een camper, kampeerbus, buscamper huren van een particuliere eigenaar. (alkoof, half integraal) Hun motto: eenvoudig en veilig een camper huren in je omgeving

PaulCamper is sinds 2018 in twee landen actief. Behalve in Nederland biedt zij ook caravans, campers en bus-campers aan van particulieren in Duitsland. Je hebt de keuze uit 12.585 verschillende campers, bus-campers, alkoven, half-en integrale campers en caravans in Nederland én Duitsland.

Wil je eenvoudig & ‘veilig’ een camper huren van ervaren camperliefhebber? Geen probleem! Ga op stap zonder extra kosten! (Verzekerd: WA-, WA plus en een allrisk dekking + aangevuld met een 24/7 pechhulp voor Europa), complete kampeeruitrusting, afgesproken kilometers)

Worldwide Campers

Op zoek naar een goedkope camper voor een heerlijk campervakantie? Een camper biedt ongekende vrijheid. Bepaal zelf de route, stop waar en wanneer u maar wilt met de zekerheid van een eigen slaapplek en keuken bij de hand.

WorldWide Campers vergelijkt de prijzen van een groot aantal camperverhuurders in Australië, Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Zuidelijk Afrika en Europa. Je krijgt een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte waarbij de verschillende aanbieders van camperhuur worden vergeleken. Ze maakt geen gebruik van reserveringskosten, alle beschikbare camperhuur opties worden overzichtelijk weergegeven en de voorwaarden van de camperverhuurders worden duidelijk getoond. Krijg de beste camper deal!

goedkope camper huren
goedkope camper huren
goedkope camper huren

Goboony

Camper huren direct van de eigenaar / verhuur je camper = geld verdienen! Gooboony is het grootste camperdeelplatform van Europa! Ook voor elektrische campers

ANWB CAMPERVAKANTIES

WIL JE GAAN KAMPEREN? KIJK DAN OP MIJN PERSOONLIJKE KAMPEERBLOG: GEWOON KAMPEREN (Reisverslagen kampeervakantie, kampeertips, must DO DO NOT vakantiekriebels en reisvitamine.

Mijn motto: gewoon kamperen is (buiten) gewoon genieten!

volkswagenbusje huren
goedkope camperbus huren
volkswagenbusje huren